• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Zo waardevol, hij zou verplicht moeten zijn…

Colinda Fierlier
  | 
3 juli 2023

Zelfs ervaren kraamverzorgenden en partus assistenten geven aan dat deze cursus in de  verplichte scholingen van het KCKZ moet worden opgenomen. Wat een waanzinnig compliment! Niet alleen voor mij maar ook voor de verloskundigen en kraamverzorgenden die hebben meegewerkt en deze toptips met mij wilden delen!

Als leerling verloskunde, vroedvrouw, kraamverzorgende of Doula, staat hij vast al op jouw bucketlist en hoop jij er snel een bij te wonen. Het kan ook zijn dat je  er wel naar uitkijkt maar  dat  je ook een tikkie nerveus bent, omdat jij niet goed weet wat je te wachten staat. Wellicht heb jij al veel badbevallingen begeleid, maar wil jij nu echt alle details weten over het geboorteproces vanuit de baby gezien en wat  de invloed is van water. Want als je de invloed weet…. kun je deze kennis ook weer gebruiken. 

Een aantal thuis geplande badbevallingen wordt toch ingestuurd vanwege niet vorderende ontsluiting… Hiervoor is een mogelijke verklaring te vinden in het geboorteproces en het effect van water op de fases van de bevalling. Hoe gaaf zou het zijn als jij, de verloskundige nog wat tips kan toespelen  

“Heel waardevolle training! Zo veel geleerd over het geboorteproces en op welke signalen ik tijdens de watergeboorte kan letten.Praktische tips gekregen die ik in het begeleiden van badbevallingen ga gebruiken. Wat een kennis!

“Super informatief, veel medische informatie en veel praktische tips”

“ontzettend leerzame scholing voor alle partus-assistenten goed om te volgen, omdat verloskundigen toch vaak minder op de hoogte zijn van hiervan. 

Ik leer je niet: In deze cursus leer je niet hoe je een bad moet opzetten en welke bevalhoudingen mevrouw kan aannemen. Ook hoe je een barende moet coachen of masseren leer je hier niet. 

Ik leer je wat in je basistraining als kraamverzorgende had moeten zitten: Het geboorteproces vanuit  de baby gezien, de geboortereflexen en reflexen bij de bevalling, de invloed van het warme water op moeder en kind, hoe de verloskundige kan zien, hoever de ontsluiting is gevorderd zonder haar te toucheren. Wat  je bij de hand moet hebben bij een badbevalling en hoe jij de kans op een ontspannen badbevalling kunt vergroten. 

Deze scholing is toegankelijk voor alle professionals in de geboorte – babyzorg. Je kunt deze scholing online volgen maar ook live. Groot voordeel daarbij is dat je bij een live training het cursusboek mee naar huis krijgt.

Ben je kraamverzorgende? Dan ontvang je van het KCKZ 4 punten.  Meer informatie over deze scholing en boekingen: 

Artikel uit de categorie:
Geen categorie

0 Reacties op "Zo waardevol, hij zou verplicht moeten zijn..."

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Baby Business School - Powered by Maatos