• Log in
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Gebruikersvoorwaarden

Voorwaarden Online Baby Business School

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle E-learnings tussen deelnemer/contactpersoon en trainer BBS. Je leest hier meer over de ALGEMENE VOORWAARDEN  & REVIEWS.

Deelnemer /contactpersoon gaat bij inschrijving akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Hiervan kan slechts worden afgeweken als cursist/contactpersoon en de trainer dit voor de inschrijving schriftelijk overeen zijn gekomen.

Bevestiging van inschrijving.

BBS bevestigt een inschrijving die is gedaan steeds direct na betaling via automatische reply. Door verzending van deze bevestiging komt de overeenkomst met betrekking tot deelname aan de betreffende cursus tot stand.

Betaling:

 • – De betaling van de cursus dient voor aanvang van de cursus volledig te zijn voldaan.
 • – Voor zover niet anders is bepaald in de overeenkomst of aanvullende voorwaarden, dienen de verschuldigde bedragen te worden voldaan na het plaatsen van de bestelling of in geval van een gemaakte offerte, binnen 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst en vóór toegang tot de digitale inhoud.
 • -Het betaalbewijs is het bewijs van inschrijving.
 •  
 • -De consument én zakelijke klant heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.
 •  

In-company en groepen:

E-learnings die in-company worden aangeboden geeft de cursisten gratis toegang. De facturatie verloopt via de werkgever van de cursisten. De betaling door de werkgever wordt gedaan voordat de toegang voor de e-learning door BBS wordt vrijgegeven, tenzij anders afgesproken.

 

Ontbindingsrecht.

Na betaling van je E-learning, krijg je direct toegang tot de gehele inhoud van de training / cursus. In de afrekenpagina heb je twee keer een hokje aangevinkt. Hiermee heb je afgezien van je herroepingsrecht en stemde je in met directe levering. Je kunt een betaalde en ontvangen training of scholing dus NIET ruilen of annuleren. 

Bij geheel of gedeeltelijke levering van digitale inhoud, niet geleverd op een materiële drager, binnen de bedenktijd, draagt de consument bij ontbinding de gehele kosten, indien:

– hij voorafgaand aan de levering uitdrukkelijk heeft ingestemd met het beginnen van de nakoming van de overeenkomst voor het einde van de bedenktijd;

– hij heeft erkend zijn herroepingsrecht te verliezen bij het verlenen van toestemming; of

– de ondernemer deze verklaring van de consument schriftelijk heeft bevestigd. BBS doet dit via de bevestigingsmail die deelnemer direct na inschrijven krijgt. 

Ontbindingsrecht uitgesloten

Het ontbindingsrecht is uitgesloten voor de volgende producten:

1. de levering van digitale inhoud anders dan op een materiële drager, maar alleen als:de uitvoering is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument; en de consument heeft verklaard dat hij hiermee zijn ontbindingsrecht verliest.

Auteursrechten: 

 • Het cursusmateriaal is ontwikkeld door BBS en mag niet gedeeld of
  vermenigvuldigd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming
  van Colinda Fierlier.
 •  
 • Alle door BBS in de training aan de cursist verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik van de cursist. Het delen van informatie met derden heeft juridische gevolgen.
 •  
 • Het is de cursist niet toegestaan om zonder voorafgaande toestemming van Colinda Fierlier de lesstof en/of verstrekte documentatie te gebruiken voor een eigen ontwikkelde cursus of training. Het delen of verspreiden van informatie uit het cursusmateriaal heeft juridische gevolgen.

Klachten :
Wij doen er alles aan om kwalitatief goede cursussen te leveren, maar er kan altijd iets mis gaan. Heb je een klacht, meld deze dan zo snel mogelijk bij ons. Liefst nog tijdens of direct na de cursus. Daarmee kunnen wij de cursus verbeteren. Als je een klacht hebt of niet tevreden bent, adviseren wij dit eerst in een open gesprek met ons op te nemen. Wij doen ons uiterste best om vervolgens zo spoedig mogelijk een goede oplossing te vinden.

 

 REVIEW VOORWAARDEN

Het Kennis Centrum Kraamzorg stelt reviews verplicht voor het ontvangen van een certificaat en accrediatiepunten. Op deze manier is een kwaliteitscontrole bij de docent af te nemen. Baby Business school gebruikt de reviews voor het verbeteren van de cursussen en dienstverlening.

Verzamelen van reviews

Baby Business School verzamelt reviews na het volgen van de live scholing of E-learning. Op het formulier kunnen cursisten aangeven of zij mij toestemming geven om deze op mijn website te plaatsen. Ook is het mogelijk dat cursisten zelf een review plaatsen door deze in te vullen op de website. 

Verhalend 

Baby business School vraagt de deelnemers altijd om de review “verhalend” te schrijven. Toch komt het voor dat de cursist geen inspiratie heeft en steekwoorden gebruikt als : TOP, Gezellig, Mooi naslagwerk etc. Deze reviews worden door de docent verhalend gemaakt en geplaatst. 

Controle

Reviews worden altijd eerst gecontroleerd voordat ze geplaatst worden op de website.Baby Business controleert ook regelmatig of de geplaatste review van een echte cursist komt. Nep-recenties worden direct verwijderd. 

Negatieve review

Ondanks Baby Business School een vrij hoog kwaliteitslevel heeft, kan het toch voorkomen dat een cursist  niet helemaal tevreden is. BBS neemt in dat geval altijd contact op met de cursist, zodat de cursist de klacht kan verduidelijken. Staat de cursist niet open voor een gesprek, wordt de review verwijderd. 

Acties en kortingen 

Baby Business School verbind geen acties aan reviews. Er wordt niet voor betaald en cursisten krijgen geen korting geboden na het plaatsen van een review. Baby Business school werkt met een “sterrenwaardering”. De. cursist geeft op het evaluatieformulier aan hoeveel sterren zij de cursus waard vind. Deze worden overgenomen op de website.

Verwijdering 

Reviews worden voor plaatsing altijd gecontroleerd door de docent. Als blijkt dat er ongepast taalgebruik in voorkomt, worden de ongepaste woorden verwijderd of vervangen. BBS neemt contact met de cursist bij negatieve reviews of reviews zonder onderbouwing.

Sterrenwaardering 

BBS werkt met een zgn “sterrenwaardering”. Een review is alleen waardevol als deze voldoende onderbouwd is. Hierdoor is het alleen geven van sterren niet voldoende. Deze reviews worden verwijderd / niet geplaatst op de website. 

Soms maakt een cursist een vergissing door  maar 1 ster aan te klikken bij een positieve review BBS vult deze waardering handmatig bij tot een waardering van 4 sterren. (Google pakt 1 ster op als negatieve waardering)

Social media

BBS kan de geplaatste review gebruiken in story of instagram post. De cursist kan op het evaluatieformulier aangeven of dit gewenst is of niet. 

Voorwaarden Maatos (LMS)

© 2024 Baby Business School - Powered by Maatos