• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

FAQ

Veelgestelde vragen
over de online scholingen

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen.

Voorkom technische storingen en werk altijd via GOOGLE CHROME..  Ook geeft het werken op een iPad of tablet soms een storing in het beantwoorden van vragen.

Kom je er nog niet uit? Stuur dan een berichtje via het contactformulier, We zullen het zo snel mogelijk voor je oplossen. 

 

Kan je de filmpjes niet bekijken? 

Sluit je webbrowser en open deze opnieuw.

Als je nog steeds problemen ondervindt, kun je controleren of er browserupdates zijn of een andere ondersteunde browser proberen, zoals Chrome.

Wis je cachegeheugen en cookies als dit allemaal niet helpt.

Als je ingelogd bent, dan kun je direct met alle cursussen op de academy starten. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op “start cursus” om aan de slag te gaan. Na het starten van de cursus, heb je 8 weken toegang tot de les. 

Dat kan. De tijdsindeling is altijd een indicatie. Als je de tekst echt leert en aantekeningen maakt doe je er langer over dan dat je deze trainingen als “leesboek” gebruikt. 

De geaccrediteerde scholingen zijn nagelopen door het KCKZ en op kwaliteit en tijd beoordeeld. Zij geven een accreditatiepunt per uur. Dat is mooi meegenomen als je snel leest. Want als jij een cursus van 4 uur in  1 uur af zou hebben, zou je ook maar recht hebben op 1 punt….. ??

In de cursus kun je onderaan de welkomstpagina  vragen stellen. Je kunt ook het contactformulier gebruiken. Vermeld dan even over welke cursus het gaat. We komen zo snel mogelijk bij je terug met het antwoord

Jazeker! Direct na het afronden van je bestelling ontvang je direct een  bevestiging van inschrijving en een factuur. Check altijd even je spambox als je geen bevestiging hebt gekregen!

De factuur wordt ook voor je klaar gezet in je persoonlijke account bij ‘Facturen’. Je kan de factuur zelf downloaden en uitprinten. 

Alle lessen worden na betalen direct beschikbaar gesteld. Deze kun je na betaling niet meer annuleren of retourneren.

Als werkgever kun je op 2 manieren cursussen aanschaffen.

  1. Je laat je personeel zelf de cursus kiezen en betalen. Jij vergoedt dan de cursus aan de medewerker. De medewerker krijgt een account en kan hierop de cursus inzien, maken en afronden. 

of 

2. Je neemt per mail contact op en vraagt mij om toegang voor je medewerkers. Ik stuur je een factuur. Na betaling krijg je een bedrijfsgebonden kortingscode, die gebonden is aan aantal aangemelde cursisten. 

Vanaf 6 deelnemers geldt er een korting van 10% op de totale factuur. 

De dag van het afronden van de training is de dag waarop de punten worden bijgeschreven  in het kwaliteitsregister. 

Volgens het KCKZ mag ik geen punten toekennen als de leerling, later dan de cursusdatum, een KCKZ nummer krijgt. 

Het certificaat is toegevoegd aan jouw account. In het tabje profiel in jouw account kun je jouw certificaat bekijken (en uitprinten). Zo kun je jouw certificaat zien:

1. Log in op Online Baby Business School
2. Klik op “Profiel” (onder je naam in het menu)

In dit venster zie je al je certificaten staan. Klik op het certificaat om het te bekijken en vervolgens op te slaan of uit te printen.

Zie je geen certificaat in je account? Dan is je cursus nog niet volledig afgerond. Zorg dat je alle pagina’s sluit. Na het afsluiten van alle pagina’s ontvang je automatisch  een mail met een link naar je certificaat. 

 

 

Na het volledig afronden van je cursus moet je de cursus afsluiten met een toets. Deze toets is voor het KCKZ verplicht. 

Ook het invullen van het evaluatieformulier is verplicht om punten te ontvangen van het KCKZ. 

Vergeet na het invullen niet je KCKZ nummer in te vullen en op VERZENDEN te drukken. Alleen dan, ontvang ik een melding dat jij je cursus hebt afgesloten. 

Je punten zal ik zo snel mogelijk toekennen. 

Plaats jij dan nog even een review op mijn website? 

 

Helaas kun jij de cursus niet tussentijds stopzetten. Zodra je start met de online theorie, heb je 8 weken de tijd om de de cursus geheel af te ronden. 

Het is ook mogelijk om vanuit het buitenland in te loggen op je account. Dan heb je uiteraard een redelijke internetverbinding nodig. Gebruik in elk geval Google Chrome 

Als baby-kraamcoach volg ik zelf scholingen op HBO niveau. De E-learning die ik geef, zijn hier een afgeleide van. Ik geef les aan allerlei professionals in de geboortezorg en het niveau kan dus op een ander niveau liggen dan je gewend bent. 

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

Heb je een cursus via Baby Business School gevolgd en wil je graag laten weten hoe je de cursus hebt ervaren? Dan kan je een recensie achterlaten. Je kunt hiervoor klikken op de link die je hebt ontvangen na het afronden van je cursus of klik hier 

Onderaan elke pagina van onze website vind je de link naar de Algemene voorwaarden van BBS of klik hier. 

Het stapbudget is met name interessant voor mensen in loondienst. Er zitten wel een heleboel haken en ogen aan om deze vergoeding te krijgen (hij is snel ‘op’ en je moet echt geluk hebben om bij de groep te zitten) ik heb al gezien dat trainingen van 300 euro nu ineens 999 euro kosten….) En voor mij als opleider is het helemaal lastig en duur om aan te vragen, ik besteed mijn tijd dan liever aan het maken en geven van betaalbare en onwijs goede trainingen. 

Voor jou als ZZP-er veranderd er eigenlijk niets! Studiekosten bijven nu en in de toekomst aftrekbaar als u ondernemer bent of inkomsten uit overig werk hebt. Je mag gewoon studiekosten aftrekken van je winst als het zakelijke kosten zijn. Veel makkelijker nu die belastingdienst … eindelijk 🙂 

© 2024 Baby Business School - Powered by Maatos